Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΕΛΑΜΨΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Τα αστεράκια του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ έλαμψαν ξανά, την πιο κατάλληλη στιγμή. Οι καλοί παίκτες στα δύσκολα φαίνονται. Οι αθλήτριες μας πέτυχαν ιστορική νίκη μέσα στο Αίγιο επί του τοπικού
ΠΗΓΑΣΟΥ με 19-12 και έγραψαν ιστορία, αφού η παραμονή στην Α2 Εθνική αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα και θα είναι η πρώτη φορά που ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ θα συνεχίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. Τις τρείς προηγούμενες φορές όπως ανέβηκε, έτσι κι έπεσε από την Α2 Εθνική κατηγορία. Όμως αυτά τα κορίτσια  δείχνουν ότι και το ταλέντο έχουν και τη θέληση να ανέβουν κι άλλο επίπεδο.Η μία ήταν καλύτερη από την άλλη. Η ομαδικότητα στο μεγαλείο της. Απίστευτη άμυνα (δέχθηκαν μόνο έξι γκολ στο ημίχρονο και άλλα δύο στα επόμενα 15΄ λεπτά) και μια επίθεση φωτιά, όπου κάθε παίκτρια μπορούσε να βάλει γκολ (στα 45 ΄ λεπτά το σκορ ήταν 18-8 υπέρ του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ). Στα επόμενα 15 λεπτά έπαιξε και η ομάδα των κορασίδων, όπου έδωσε την ευκαιρία στον ΠΗΓΑΣΟ να μειώσει στα 7 γκολ τη διαφορά.
Καλύτερη παίκτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Βίκυ Ασημακοπούλου, διότι σταμάτησε την καλύτερη τους παίκτρια, που δεν έβαλε ούτε ένα γκολ και στην επίθεση έβγαζε φωτιές, σε μια θέση που έπαιζε για πρώτη φορά..Ακολούθησε η Πέπη Κατσιγιάννη,  όπου εξουδετέρωσε, ίσως την πιο επικίνδυνη αθλήτριά τους, το πήβοτ. Εξαιρετικές ήταν, η Πένυ Αρσενοπούλου, το μυαλό της ομάδας, οργάνωνε την επίθεση, έβαζε γκολ σε δύσκολες στιγμές (δικό της ήταν το ωραιότερο και πιο δύσκολο γκολ του αγώνα)  και σταματούσε τα σουτ των αντιπάλων με μπλοκ (τα οχτώ μπλοκ που είχε αποτελούν και ρεκόρ για κάποιο παίκτη). Η Βάσω Κατσιγιάννη ασταμάτητη, διέλυσε την αντίπαλη άμυνα που μόνο με σκληρά φάουλ την σταματούσαν. Η Ντίνα Λουμπαρδιά ξαναγεννήθηκε, πιο ώριμη από ποτέ , με φοβερή ενέργεια, καταπληκτικά γκολ και έξυπνη άμυνα. Η Ελένη Σπυροπούλου, η αρχηγός της ομάδας με εξαιρετική άμυνα και πολύ καλό συγχρονισμό στις επιθέσεις της ομάδας έσπαγε την αντίπαλη άμυνα και πετυχαίναμε εύκολα γκολ. Σαν αρχηγός αυτή έβαλε και το πρώτο γκολ του αγώνα και έδειξε το δρόμο για τη μεγαλειώδη νίκη. Τέλος, η τερματοφύλακας Ντέπυ Γογωνά παρόλο που έπαιζε με άγχος, λόγω του προβλήματος στο γόνατό της, έδειξε ότι η ομάδα χωρίς αυτήν δεν κάνει, και με εξαιρετικές αποκρούσεις βοήθησε κι αυτή στην μεγάλη επιτυχία.
Οι μικρές που έπαιξαν, έδειξαν ότι δεν είναι έτοιμες να παίξουν με τέτοιους αντιπάλους, διότι υστερούν τόσο σε δύναμη, όσο και σε εμπειρία.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 1-1, 4-6, 6-9 (ημιχρ.), 7-14, 9-18, 12-19 (τελικό) .
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ : Γογωνά, Σπυροπούλου (1), Ντρέτσα, Σαρίφα (1), Λουμπαρδιά (4), Τομά, Κατσιγιάννη Πέπη (1), Αρσενοπούλου (4), Τούσι, Κατσιγιάννη Βάσω (5), Σπανού, Ριβάλς, Ασημακοπούλου (3). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου