Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Α' Φάση Μίνι Αγοριών

Ολοκληρώθηκε η Α' φάση για τα μίνι των αγοριών που γίνεται στο Λουτράκι με τη συμμετοχή της ομάδας μας καθώς και άλλων 17 ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Στον πρώτο αγώνα με τον Φοίβο Συκεών (Θεσ/νίκη) τα παιδιά έκαναν μια καλή εμφάνιση άσχετα από το τελικό σκορ (36-12). Θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι η ομάδα μας έχει μόνο 4 μήνες "ζωής" και προπονήσεων σε αντίθεση με τον αντίπαλό της ο οποίος έχει 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Στον δεύτερο αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας η ομάδα μας παρουσιάστηκε αλλαγμένη προς το καλύτερο, πολύ διαφορετική σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια, τουλάχιστον στα πρώτα 15 λεπτά! Με πολύ δυνατή άμυνα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο κράτησε το σκορ στο 5-2. Στη  συνέχεια η κούραση και η συχνές αλλαγές έφεραν μια χαλάρωση στην ομάδα και μοιραία άνοιξε η ψαλίδα του σκορ (27-8).
Αξιοσημείωτο άλλωστε είναι το γεγονός πως ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ είναι η ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στη διοργάνωση!

"Στόχος της ομάδας μας είναι τα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα απο τα παιχνίδια παίζοντας, και όχι μόνο από τον πάγκο!! Η φιλοσοφία μας είναι να παίζουν όλα τα παιδιά αρκετό χρόνο. Οι αθλητές μας, μας γέμισαν με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον" δήλωσαν οι προπονητές Μιχάλης Αντώνογλου και Πένυ Αρσενοπούλου.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο με 2 αγώνες: 11:00 στη Κόρινθο και 20:45 στο Λουτράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου