Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Β' Φάση Μίνι Αγοριών

Συνεχίστηκε σήμερα η Β' φάση για τα μίνι των αγοριών που γίνεται στο Λουτράκι με τη συμμετοχή της ομάδας μας καθώς και άλλων 17 ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα μας στον πρώτο της αγώνα που έγινε την 12:15 στη Κόρινθο με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Λουτρακίου ήρθε ισόπαλη με σκορ 26-26. Η ομάδα μας έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτυ, με δύο συνεχόμενα αμυντικά λάθη στο τελευταίο λεπτό από τα οποία προήρθε το γκολ της ισοφάρισης των αντιπάλων και μη καταφέρνοντας να ευστοχήσει στην τελευταία επίθεση του αγώνα. ΚΡΙΜΑ!!!

Στον δεύτερο αγώνα που έγινε την 16:00 στο Λουτράκι με αντίπαλο το Βέρμιο Βέροιας, η ομάδα μας παρουσιάστηκε κουρασμένη λόγω της απουσίας παιδιών που είχαν αρρωστήσει και δεν ήλθαν μαζί μας, με αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα να αγωνιστούν μόνο 9 παιδιά κάνοντας υπερπροσπάθεια, αλλά και το ότι ο δεύτερος αγώνας είχε διαφορά από τον πρώτο μόνο 2,5ωρών και ηττήθηκε με σκορ 16-12. Η απορία όλων εμάς που είμαστε μαζί με τα παιδιά είναι που βρήκαν το κουράγιο, την ψυχική δύναμη ώστε ενώ στα 2 πρώτα 15' το σκορ ήταν 11-3 με αντεπίθεση και επί μέρους σκορ 5-9 στο τρίτο 15' κατάφεραν να πλησιάσουν τους αντιπάλους τους και να περιορίσουν την έκταση της ήττας. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


Αύριο η ομάδα μας αντιμετωπίζει την 11:00 στην Κόρινθο τα Χανιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου