Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013



από δεξιά ΓΟΓΩΝΑ ΝΤΕΠΥ και ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΙΗ οι δύο φύλακες άγγελοι της εστίας του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟΛΙΚO
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ 27-18
Με νίκη ξεκίνησε ο Αργολικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών .
Στο κλειστό του Ναυπλίου νίκησε τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ Βόλου με 27-18 ( ημίχρ. 10-7 ).
Η ομάδα μπήκε με πολύ δύναμη και αυτοπεποίθηση .
Έδειξαν αποφασισμένες να φύγουν νικήτριες από το γήπεδο . Στα πρώτα 20 ΄ δέχτηκαν μόνο ένα γκολ , δείγμα της εξαιρετικής άμυνας των κοριτσιών . Το άγχος της πρεμιέρας τις δυσκόλεψε στην αρχή στο γκολ , αφού έχαναν πολλές ευκαιρίες . Στο διάστημα 20 ΄- 30 ΄ οι άμυνες χαλάρωσαν και τα γκολ έμπαιναν εύκολα για να λήξει το ημίχρονο 10-7 υπέρ του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ.
Στο β΄ ημίχρονο ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ ήταν κυρίαρχος σε όλους τους τομείς , αύξησε τη διαφορά στο σκορ και βρήκε την ευκαιρία ο νεαρός κόουτς Αντώνογλου Νίκος να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες του , ώστε να αποκτήσουν και οι μικρές την εμπειρία του πρωταθλήματος . Εντυπωσίασε η μικρή Γραμματικοπούλου Φαίη , η οποία έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα στη δύσκολη θέση του τερματοφύλακα και είχε τρεις αποκρούσεις και ένα πέναλτυ χωρίς να δεχτεί γκολ , πράγμα σπάνιο στο χάντμπωλ . Από τις υπόλοιπες όλες μα όλες ήταν εξαιρετικές και θα ήταν αδικία να ξεχωρίσουμε κάποια.
Τώρα ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ με ανεβασμένη ψυχολογία πάει στο Βύρωνα , όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα .
Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 2-0 , 5-1 , 10-7 , 16-13 , 22-16 , 27-18 .

ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ ( Αντώνογλου Νίκος ) Γογωνά , Γραμματικοπούλου , Τζάια Αντελ. 2 , Τζάια Ερ. 1 , Σαρίφα 5 , Κατσιγιάννη Βάσω 2 , Τομά 7 , Ριβάλς 3 ,  Στεφανίκα , Αρσενοπούλου 7 , Ντρέτσα Μπρ. , Ντρέτσα Μαρ. , Νταγιάντη , Κατσιγιάννη Πετ. , Χατζηβιδόγλου .

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ  27 - 18
ΔΙΚΕΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ  17 - 19
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 10 - 21
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 12 - 30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου